2017-07-24
Våra blommor
Begravningsblommor
Födelsedag
Krya på dig
Nyfödda
Kondoleans
Krukväxter
Rosor
Kärlek
Vi har också
Kläder
Choklad
Smycken
Doftljus Woodwick
Inredning
 
Blommande bröllop
Bröllopet är ett oförglömligt minne. Tiden fram till den stora dagen kantas av mycket planering och många beslut fattas. En rolig, men stressig tid. Därför är det viktigt att ni på ett tidigt stadium kontaktar oss - för att vi ska kunna ge goda råd och tips och kunna uppfylla era önskemål.

Om brudbuketten
Liten eller stor, rund eller droppformad, brudbuketten är brudens viktigaste acessoar. Enligt traditionen ska mannen beställa brudbuketten eftersom den är en gåva från honom. Men i dag vill de flesta brudar vara med och bestämma hur buketten ska se ut. Den ska ju stämma i färg med hår, klänning och make-up.Anpassa buketten efter årstid
Alla blommor finns inte tillgängliga året runt. Prata därför med oss och ta våra råd – vi ser till att ni får den bästa kombinationen av blommor för säsongen. Många brudar i Sverige väljer att spara sin brudbukett, andra väljer att, som i USA, kasta buketten och låta de ogifta kvinnorna på festen fånga blommorna. Den som fångar buketten står närmast i tur att gifta sig. Att bruden har brudbukett och brudgummen corsage är vanligt på bröllop, men det går att göra oändligt mycket mer. Kontakta därför oss och så tittar vi tillsammans på de lösningar som passar er bäst - det är bara fantasin som sätter gränser. Här kommer en lite ideer som kan vara värda att fundera över.Till brudföljet
Diadem eller blomsterhattar till tärnorna som kompletterar brudens bukett. En blomsterkrans till brudnäbben. En bukett till brudens mor som går i samma ton med brudens bukett - allt för att även hon ska få stå i centrum denna dag.

Bilen
Dekorera bröllopsbilen med blommor. Våra florister vet hur de sätter fast blommorna så det båda stannar på plats och inte skadar en inhyrd bil.

Kyrkan
Att dekorera kyrkan blir allt mer populärt, bl.a. kan ni få hjälp med altarblommor, utströdda blomblad på altargången eller varför inte en blomma på varje bänkrad.
Att slänga konfetti på de nygifta när de kommer ut ur kyrkan är en gammal tradition. Varför inte prova något nytt och använd rosblad som konfetti istället - det är den ultimata ekologiska konfettin.

Det dukade bordet
Här är det bara er fantasi som sätter stopp - möjligheterna är oändliga. Med hjälp av våra florister kan ni få hjälp med blomsterarrangemang på borden, blommande placeringskort och servettringar, en blommande tårtdekoration och dekorationer på stolsryggar.
Ring oss på 08-711 89 00 så kan vi med vår kunskap och er vision skapa ett ljuvligt blommande bröllop!


Sök