2017-07-24
Våra blommor
Begravningsblommor
Födelsedag
Krya på dig
Nyfödda
Kondoleans
Krukväxter
Rosor
Kärlek
Vi har också
Kläder
Choklad
Smycken
Doftljus Woodwick
Inredning
 
Veckoprenumerationer
Trendiga,vackra, häftiga buketter, arrangemang eller planteringar som välkomnar både kollegor och besökare. Levereras måndagar eller enl överenskommelse.

Välkomstblomma
Ny på företaget? Välkomna er nya kollega på ett trevlig sätt med en bukett eller krukväxt första dagen.

Blomsterleverans
Är din kollega sjuk, har fått barn eller gått och gift sig. Skicka hem en blomma och förgyll dagen. Huddinge, leveransavgift endast 75kr. Beställ före kl 13.00 leverans samma dag. Hela stor Stockholm 99kr och resten av Sverige förmedlar vi genom Interflora.

Födelsedagar
Buketter, krukväxter, blomsterarrangemang, smycken eller choklad. Skicka in en lista med dina medarbetares födelsedagar så ser VI till att ingen blir bortglömd.

Entreblommor
Många butiker och företag vill ha hjälp med blommor utanför och vid entreen som håller för väder och vind, är lättskötta och ser representativa under en längre tid.Vi hjälper till med både ideer och och det praktiska, samt byter ut och förnyar när det är dags för nästa säsong.

Blomsterchekar och presentkort
Världens vackraste valuta. Vi erbjuder Interfloras blomsterchekar som gäller i över 700 blomsterbutiker i Sverige eller våra egna mer personliga presentkort som ger mottagaren möjlighet att besöka oss här på Blomstrande Ting.

Företags/kundkvällar
Ett roligt alternativ till "den Traditionella firmafesten" En kväll i vår butikdär vi inspirerar ermed hjälp av årstidensfärgger och trender. Samla ihop arbetskollegorna och kom till oss på en färg och doftsprakande afton. Låt kreativiteten flöda under vår handledning. Vi bestämmer tillsammans en kväll och ett tema som passar just er.

Sök