Företagsblommor

Blommor kan göra så mycket. En bukett eller ett arrangemang på receptionsdisken eller i entreen ger både medarbetare och kunder/gäster ett varmt välkomnande varje dag. En blomma hem till en kollega i glädje eller sorg visar omtanke och uppskattning. Födelsedag, nybliven förälder, giftemål, kondoleans eller sjukskrivning är exempel på tillfällen då blommor kan säga mer än ord.

Veckoprenumerationer

Gör det enkelt för Er och ha en stående beställning med blomsterleverans till jobbet varje vecka. Vi kan även leverera krukväxter med snygga krukor passande Ert kontor för mer trivsel och bättre luft.

Trendiga, vackra, härliga buketter, arrangemang eller planteringar som välkomnar både kollegor och besökare. Levereras måndagar eller enligt överenskommelse. Pris för blomsterleverans till företaget i hela stor Stockholm 60kr ex.moms.

Välkomstblomma

Ny på företaget? Välkomna er nya kollega på ett trevligt sätt med en bukett eller krukväxt första dagen.

Blomsterleverans

Är din kollega sjuk, har fått barn eller gift sig. Skicka hem en blomma och förgyll dagen. Beställ före kl 13.00 för leverans samma dag. Vi levererar till hela Storstockholm för 100 kr ex.moms och förmedlar till resten av Sverige genom andra florister.

Gör en beställning

Företags-/kundkvällar

Ett roligt alternativ till “den traditionella firmafesten”. En kväll i vår butik där vi inspirerar er med hjälp av årstidens färger och trender. Samla ihop arbetskollegorna och kom till oss på en färg- och doftsprakande afton. Låt kreativiteten flöda under vår handledning. Vi bestämmer tillsammans en kväll och ett tema som passar just er. Vi kan även erbjuda en kurs i hur du lockar håret då vi har ett gott samarbet med våra dukriga frisörer en trappa upp på Salong Upgrade 0709890878

Entréblommor

Många butiker och företag vill ha hjälp med blommor utanför och vid entrén som håller för väder och vind, är lättskötta och ser representativa ut under en längre tid. Vi hjälper till med både idéer och det praktiska, samt byter ut och förnyar när det är dags för nästa säsong.

Blomstercheckar och presentkort

Världens vackraste valuta. Vi erbjuder våra egna mer personliga presentkort som ger mottagaren möjlighet att besöka oss här på Blomstrande Ting.

Rabatt på privata köp

Pst! När företaget är kunder hos oss får all personal 10% rabatt i butiken på sina privata köp.

Välkommen med er beställning!

 • Beställare

 • Leverans

 • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Mottagare / leveransadress

 • Beställning

 • Alla priser som anges kommer betraktas som exklusive moms

  • Leverans inom tullarna senast kl 10 eller kl 16
  • Leverans utanför tullarna senast kl 10.30 eller kl 16.30
  • Beställning senast kl 11 för leverans samma dag