Blomstrande Ting — Butiken som gör dig bladglad och blomlycklig

Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb! Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag. Med våra olika styrkor och karaktärer kompletterar vi varandra oerhört väl.

Erica

Den drivna entreprenören som startade butiken 2009. Hon har ständigt nya kreativa idéer för fortsatt utveckling av företaget så att både kunder och anställda kan få det bästa möjliga varje dag. Erica förälskar sig lätt i blommor och är oerhört duktig på att kombinera färger och former till magiska kreationer. Tre ord som beskriver denna chef är arbetsglädje, generositet och kaos!

Julia

Klippan som har koll på ALLT och som jonglerar med fler bollar än vad någon av oss andra klarar av. Hon är den glada rösten i telefonen och det välkomnande leendet bakom kassadisken. När Julia skapar blir resultatet lika vackert och hänförande som hon själv.

Frida

Är nyaste pärlan och stora tillgången bland BT-brudarna. Innan man hinner säga kvistros har hon skapat ett dussin ljuvliga begravnings-dekorationer och ett tjog härliga buketter. Trots duracellkaninfarten blir allt dessutom yrkesmässigt proffsigt gjort varje gång.

Marie

Floristen som blev dietist men inte kan släppa blommorna och kollegorna på blomstrande ting, jobbar nu en dag i veckan med oss. Från öppning till stängning skapar hon konstant i ett kreativt kaos med blad upp till knäna. Det hon saknar i ordningssinne tar hon igen i effektivitet och skaparlust.

Alexandra

Skyltar butiken härlig och välfylld av växter, krukor och vackra inredningsdetaljer medan hon vårdar alla krukväxter och ser till att de trivs. Med sina stilsäkra ögon förnyar hon regelbundet vår klädavdelning och ger Dig service och smakråd vid Dina klädinköp. Hon skapar populära planteringar i alla varianter från små och söta till stora och pampiga, passande varje tillfälle.

Salong Upgrade

Frisörerna på övervåningen. Här hittar du superduon Jeanette och Michaela. Två skickliga hårskulptörer som träffades på en tidigare arbetsplats där de klickade på direkten och tillsammans öppnade ”Salong Upgrade”.
Du hittar dem på Häradsvägen 121, 141 72 Segeltorp

Boka tid! bokadirekt.se/salongupgrade

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.