Blomstrande Ting — Butiken som gör dig bladglad och blomlycklig

Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb! Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag. Med våra olika styrkor och karaktärer kompletterar vi varandra oerhört väl.

Erica

Den drivna entreprenören som startade butiken 2009. Hon har ständigt nya kreativa idéer för fortsatt utveckling av företaget så att både kunder och anställda kan få det bästa möjliga varje dag. Erica förälskar sig lätt i blommor och är oerhört duktig på att kombinera färger och former till magiska kreationer. Tre ord som beskriver denna chef är arbetsglädje, generositet och kaos!

Annamaria

Klippan som har koll på ALLT och som jonglerar med fler bollar än vad någon av oss andra klarar av. Hon är den glada rösten i telefonen och det välkomnande leendet bakom kassadisken. När Annamaria skapar blir resultatet lika vackert och hänförande som hon själv.

Alexandra

Skyltar butiken härlig och välfylld av växter, krukor och vackra inredningsdetaljer medan hon vårdar alla krukväxter och ser till att de trivs. Med sina stilsäkra ögon förnyar hon regelbundet vår klädavdelning och ger Dig service och smakråd vid Dina klädinköp. Hon skapar populära planteringar i alla varianter från små och söta till stora och pampiga, passande varje tillfälle.

Nicki

Hon fyller och komponerar vår generösa snittkyl till ett inbjudande blomsterhav som inspirerar till härliga buketter. Den största delen av våra vackra begravningsblommor är skapade av henne med varm känsla och flinka fingrar. Hon är även den som plockar och sopar mest och som suckar högst över de kollegor som saknar ordningssinne.

Marie

Floristen som blev dietist men inte kan släppa blommorna och kollegorna på blomstrande ting, jobbar nu en dag i veckan med oss. Från öppning till stängning skapar hon konstant i ett kreativt kaos med blad upp till knäna. Det hon saknar i ordningssinne tar hon igen i effektivitet och skaparlust.

Annelie

Är nyaste pärlan och stora tillgången bland BT-brudarna. Innan man hinner säga kvistros har hon skapat ett dussin ljuvliga begravnings-dekorationer och ett tjog härliga buketter. Trots duracellkaninfarten blir allt dessutom yrkesmässigt proffsigt gjort varje gång.

open

Blombud från 99kr       |       Beställ innan 12.00 – leverans samma dag (gäller vardagar)       |       Leverans inom Sverige

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.